Αμέτρητοι πελάτες.

Εκατοντάδες καταστήματα, βιομηχανίες και βιοτεχνίες έχουν εμπιστευθεί, τα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, μηχανήματά μας και κατασκευές. Είμαστε πρόθυμοι ανα πάσα στιγμή, με ένα τηλεφώνημα, να σας επισκεφθούμε και να προτείνουμε τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις για εσάς. Σε ένα χώρο 4500 τ.μ. στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, η εταιρία μας μελετά, προτείνει και κατασκευάζει μηχανήματα απορρόφησης, εξαερισμούς, αλλά και καμπίνες βαφής για τη δική σας επιχείρηση. Το έμπειρο και άρτια ειδικευμένο προσωπικό μας αναλαμβάνει την μεταφορά και εγκατάσταση των προϊόντων μας στον χώρο σας σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια.

Σχεδιασμός και Κατασκευή.

Σχεδιάζουμε και Κατασκευάζουμε τα Συστήματα Απορροφήσεως, τα ΦυλτροΣιλο για την περισυλλογή του ροκανιδιού-πριονιδιού και σκόνης καθώς και την εξαγωγή αυτών με Κοχλίες προς το μεταφορικό ή προς το Λέβητα για την καύση τους πάντα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Επίσης σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε τα Δίκτυα Αεραγωγών και τους Απορροφητήρες με γνώμονα πάντα την εγγυημένη απόδοσή τους έως και 99%, λαμβανοντας πάντα υπόψιν και την ελάχιστη ποσότητα θορύβου. Παράγουμε επίσης Απορροφητηρες, Αερόθερμα Πετρελαίου και Ξύλου, Πρεσσουριζάτες Καμπίνες Βαφής, Καταρράκτες Βαφής, Αυτόνομους Απορροφητικούς Πάγκους Τριβείων, Κυλιόμενα και Σταθερά Απορροφητικά Φίλτρα, Ανεμιστήρες Εξαερισμού Χώρων και Εξαρτήματα Αεραγωγών.


Είμαστε πρόθυμοι ανα πάσα στιγμή, με ένα τηλεφώνημα, να σας επισκεφθούμε και να προτείνουμε τις πιο κατάλληλες και οικονομικές λύσεις για εσάς.

Κορυφαία αποτελέσματα.

Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα είμαστε εξοπλισμένοι με σύγχρονα ιδιόκτητα μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως CNC-Plasma και Αυτόματο Μηχάνημα Ηλεκτρονικής Ζυγοστάθμισης Φτερωτών. Έτσι επιτυγχάνουμε τελεια κοπη, ακρίβεια και αθόρυβη λειτουργία.

Συνεργαζόμαστε με οίκους από το εξωτερικό αντίστοιχων Συστημάτων Απορροφήσεων και Εξαερισμού, προσφέροντας πάντα την καλύτερη και οικονομικοτερη λύση στο πρόβλημα σας. Η Εταιρεία μας, ξεχωρίζει επίσης για την Συνέπεια, Ποιότητα, το Service και τον Συμφωνημένο Χρόνο Παράδοσης.

ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ CE.